Kantoren

De afdeling “kantoren” heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het adviseren van beslissingsnemers bij de keuze van de juiste kantoorruimte voor zijn bedrijf of organisatie. Op basis van een nauwkeurige behoeftebepaling zal ons team de klant bijstaan bij het vinden van juiste locatie voor het nieuwe kantoor.

Anker18 gaat samen met de klant op zoek naar de ideale ruimte zodat haar medewerkers zich thuis voelen in een kantoor dat aansluit bij de bedrijfscultuur. Het aantrekken van talentvolle medewerkers wordt immers mede bevorderd door het aanbieden van een aangenaam en aantrekkelijk kantoor.

Op basis van het programma van de klant, kan ANKER18 ook een ingetekend vloerplan creëren dat beantwoordt aan de ideeën van de klant.

REALISEER SAMEN MET ANKER18 HET IDEALE KANTOOR VOOR UW MEDEWERKERS

De verschillende criteria – duurzaamheid, efficiëntie, mobiliteit, flexibiliteit en technologie – bepalen mee de keuze van de nieuwe huisvesting. Afhankelijk van de maturiteit en de strategie van het bedrijf, zal ons team de verschillende vastgoedscenario’s uitwerken die het best aansluiten bij de visie van de klant: koop, huur of sale & lease back.

Uw contactpersoon voor Kantoren:

Frédéric Thielemans - BIV nr 502.234
Tel: +32 (0)3 232 18 18  - E-mail: frt@anker18.be

Uw contactpersonen

Frédéric Thielemans

E: frt@anker18.be

T: +32 475/45.76.77

BIV: 502234

Jurgen Van Weert

Kenzo Leemans

Cédric De Neef