Beheer

Beheren? Dat hebben we in de vingers, al heel wat jaren beheren we bedrijfsvastgoed. Zo hoef je je als eigenaar niet te bekommeren over dagdagelijkse beslommeringen. Deze nemen we met plezier en met de glimlach van je over. 

Zorgeloos vastgoedbeheer


Met meer dan 200.000 m² vastgoed in beheer, mogen we ons met recht en reden een specialist noemen. Reken op een handig online systeem waarbij je als verhuurder zelf mee kunt volgen, maar huurders net zo goed klachten, defecten of bemerkingen kunnen doorgeven. Wij werken in alle transparantie en ook de financiële opvolging van de beheerskosten is gemakkelijk consulteerbaar. 

Wij zorgen voor een complete ondersteuning op het vlak van beheer.

Een volledige opvolging en ontzorging 


Online verslagen, keuringsdocumenten, geregistreerde opmerkingen, … bij ons mis je niets. Wij houden je op de hoogte, handelen alles tot in de puntjes af en zorgen voor oplossingen. Dringende gevallen? Wij regelen het en zorgen dat alles op wieltjes loopt. Daar neem je ons voor onder de arm, toch?

Kiezen voor Anker18 is kiezen voor een ijzersterke partner in bedrijfsvastgoed met een bewezen track record. Met meer dan 60 KMO-parken in beheer, hebben we expertise in overvloed. Daar pluk ook jij de vruchten van. 

Contacteer ons.

Uw contactpersonen

Wim Van Riet

Annick Schrauwen

Kelly Van Herck

Loïc Lockefeer

Yana Deyaert

Tom Verleyen