Anker18

ANKER18 is een advieskantoor voor bedrijfsvastgoed. Onze activiteiten omvatten advisering bij verkoop- en verhuurtransacties van kantoor- en industriegebouwen, bedrijventerreinen, retail en andere vastgoedobjecten, evenals beheer, schattingen en consultancy-opdrachten. 

Het multidisciplinaire, sympathieke Anker18-team is perfect vertrouwd met diverse lokale markten, opereert vanuit een dynamisch netwerk en combineert jaren ervaring met een doorgedreven dossierkennis én een up-to-date database. Allereerst worden de specifieke behoeften van de klant geïdentificeerd, om daarna actief op zoek te gaan naar flexibele oplossingen en interdisciplinaire kruisbestuivingen.

Dergelijke uitdagingen vereisen maanden intensief makelen en zijn alleen maar mogelijk met een stevige vinger aan pols van de specifieke markt én goede netwerkrelaties. 

"Bij ons is de klant geen nummer." 

De eigenaars/opdrachtgevers hebben bij Anker18 dus altijd hetzelfde aanspreekpunt. Dit is een groot voordeel, want zo bouw je een ijzersterke vertrouwensband op. Onze experten kennen dus niet alleen de eigenaar/opdrachtgever door en door, maar zijn ook volledig op de hoogte van het reilen en zeilen van de ontwikkeling en verhuur van professioneel vastgoed. Dit betekent dat Anker18 perfect kan inspelen op wat er gebeurt of te gebeuren staat. Je kan het vergelijken met het leggen van een puzzel, waarbij je op zoek gaat naar de juiste match. Probleemoplossend denken, daar ligt de sterkte van Anker18.